OBOŽAVA SVOJ POSAO Spava i sa 30 muškaraca dnevno, a kod kuće je čeka mužKiri Redfild je udata žena iz Velike Britanije koja je odustala odustala od posla medicinske sestre kako bi se prostituisala i tako zarađivala za život.

Ona je za Mirror objasnila zašto joj se sviđa taj posao i kako izgleda jedan dan.
Kiri dnevno ima i do 30 mušterija, a sve poslove obavlja putujući zemljom u svojoj kamp kućici.
Zaradu registruje preko svoje firme, a plaća i porez.
Da bi sve bilo "legalno prostituisanje", račune joj vodi knjigovođa koji pazi da ne dođe do neke greške.
"Radim to što radim jer volim", rekla je novinarima na početku razgovora.
"Ništa ne moram da krijem ili da se sramim. Kada sam policiji objasnila šta radim, jer su hteli da me okrive za nelegalne radnje, rekla sam im da dnevno vidim i po 30 mušterija i da zaista ne mogu zapamtiti ime i izgled svakog od njih", rekla je.
Ali, Kiri ima i neka pravila, a to je da ne želi da radi ništa što je pregrubo, ništa što uključuje životinje, a mušterij ne smeju da imaju manje od 21 godine.
"Sve sam želela da radim po zakonu, pa sam tako poslala jedna od hiljadu žena u Velikoj Britaniji koja je osnovala kompaniju preko koje sam registrovala svoje usluge. Plaćaju mi u gotovini, a sve što dobijem uoisujem u knjigu i na kraju nedelje je predam računovođi koji pazi da pravilno prijavim i platim porez na dohodak", ispričala je ona.
"Uzela sam malu kamp kućicu jer mi je bilo muka od silnih hotela. Ovako sam mnogo fleksibilnija", dodala je.
"Srećna sam što mogu da koristim svoje telo da zarađujem novac", zaključuje između ostalog Kiri, koja je šest godina u braku sa muškarcem koji zna čime se bavi njegova supruga, dok se on bavi muzikom i video igricama.
Izvor : Alo.rsObjavi komentar

0 Primjedbe