Čovjek s najdužim spolnim organom na svijetu dobio invalidsku penziju


Čovjek sa najvećim pe*isom na svijetu dobio je invalidsku penziju, jer zbog veličine spolnog organa ne može da nosi radne uniforme ili da klekne na koljena.

Kako prenosi “Daily Mail”, Roberto Kabrera (54) iz Meksika registrovan je kao invalid zbog pe*isa od skoro pola metra. On je dužinu od 48 centimetara dostigao uz pomoć tegova, prenosi “Alo!“…

“Ne mogu da trčim, pa većina kompanije ima loše mišljenje o meni. Kažu da će me zvati, ali nikada to ne urade. Poznat sam zbog najvećeg pe*isa na svijetu. Zadovoljan sam, znam da niko nema veličinu koju imam”, rekao je Kabrera.
Doktori su ga savjetovali da ode na operaciju i smanji penis, kako bi imao normalan se*sulani život i potomke.
“On bi radije imao pe*is veći od ostalih ljudi. U latinskoj kulturi onaj ko ima veći pe*is više je mačo. To je nešto što ga čini drugačijim od ostalih i čini ga posebnim”, rekao je doktor Hesus David Salaza.
Zbog veličine pe*isa Kabrera ima brojne zdravstvene probleme, uključujući česte infekcije urinarnog trakta. Nikako ne može da spava na stomaku i ima poseban jastuk na koji stavlja pe*is kako bi izbjegao nelagodu tokom noći.
Dok je živio u SAD pokušao je da ima se*s dva puta, ali prva žena je pobjegla kada je vidjela s kim ima posla, dok je druga je morala da prestane, jer je bilo suviše bolno.
Tamnija strana njegovog boravka u Americi uključuje optužbu za krivično djelo pokazivanja sebe maloljetnim djevojčicama, zbog čega je 2001. morao da napusti SAD.


Objavi komentar

0 Primjedbe