Sve što žene žele da muškarci znaju o seksu


Ako je vjerovati čuvenom Cosmopolitanu, ovo je sve što muškarci moraju znati o seksu kako bi dame bile zadovoljne:
Predigra nije poželjna, nego obavezna! 
Ako upravljate vozom koji vozi do raja, besmisleno je juriti bez da ikoga ukrcate. Predigra je svaka stanica i obavezna je svaki put, pa čak i u “brzom vozu”.
Igrajte se s grudima! 

Ne treba da ih samo grabite zbog svog zadovoljstva.
Seks nije nešto u čemu treba da dokažete svoju fizičku izdržljivost. 

Što bi značilo da bez obzira na to što ste u formi, nema potrebe da nam svu svoju snagu i izdržljivost demonstrirate tokom seksa. Ludački brzi tempo i žestoki intenzitet nisu nikakva garancija za pojačani užitak. Mogu biti, ali to već zahtijeva vještinu…
Ako vam dajemo do znanja da nam nešto prija, nemojte prestati. 

Ako na primjer oralno zadovoljavate ženu i vidite da se ona od užitka neprestano migolji i uzdiše ispod vas, čemu prestati i krenuti s nečim drugim?
Sjetite se priuštiti joj oralni seks bez da ga ona traži. I muškarci i žene, bez izuzetka ga vole. Dakle, slobodno ga ponekad poklonite partnerki.

Biti potčinjen u seksu nije nužno loša stvar. 
Naprotiv! Ako žena preuzme kontrolu i vi se pokorite njenim željama i zapovijedima, vi niste mlakonja nego frajer koji zadovoljava ženu. I to frajer u punom smislu te riječi.
Postoji mnogo poza. 
Skroz je u redu imati omiljene i uzdati se u neke koje vas nikada neće razočarati, ali besmisleno je da stotinama drugih poza nikada ne date šansu.
Dominacija u krevetu je seksi! 

I nemojte vjerovati nikome ko vas pokušava uvjeriti u suprotno. Nisu uzalud žene širom svijeta opčinjene filmom “Pedeset nijansi sive”.
S klitorisom budite nježni. 

I iako svaka žena ima različite preferencije, većina će se saglasiti da su ugodniji i intenzivniji lagani dodiri od grube stimulacije.
Ne upuštajte se u analni seks ako vam za njega nije stigao poziv. Nipošto ne pokušavajte nagovoriti ženu ako ona sama na njega nije spremna, a kamoli da pokušate ući bez dopuštenja.

Izvor : Avaz

Objavi komentar

0 Primjedbe