TINA IVANOVIĆ JEDVA OSTALA ŽIVA: LJEKARI SU REKLI DA ĆU UMRIJETI!


Tina Ivanović je prije tri godine prošla kroz pravi pakao! Atraktivna pjevačica je na rutinskoj ljekarskoj kontroli saznala da ima tumor na dojci i da su joj šanse da preživi male!
Ona je u šoku dočekala izvještaj ljekara, koji je dijagnostikovao da se opaka bolest velikom brzinom širi kroz organizam. Doktori su joj između redova rekli da postoji opasnost po njen život.
- U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlijezde ispod grudi i pazuha. Ljekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlijezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede - ovako je svoju životnu priču počela Tina.
- Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga bijelo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede - ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše - priča pjevačica i kaže da joj se tada svijet srušio.
- Sve me je pogodilo kao grom iz vedra neba. Planiraš nove pjesme i napredak u karijeri, a onda te stigne bolest i počnu borba i neizvijesnost. Pomislila sam na svog sina, roditelje, supruga Zvezdana - kroz suze priča Tina, znajući da ne sme da poklekne.
 Najveća podrška bio joj je upravo Zvezdan, a dobre vijesti su dočekali zajedno.
 - Poslije prve operacije i biopsije, ispostavilo se da oboljenje nije maligno. Bilo mi je lakše, rodila se nada. U početnoj je fazi i nije se raširilo, a na vrijeme je otkriveno. Plakali smo od sreće na dobre vijesti. Zvezdan mi je opisao trenutak kad je doktor izašao iz operacione sale i pokazao mu podignute palčeve - govori Tina i savjetuje ženama da redovno idu kod doktora.


Izvor : Expressmag

Objavi komentar

0 Primjedbe