ŠOK I NEVERICA - Učenice na Balkanu prodaju svoje telo za 10 evra (VIDEO)Maloljetnička prostitucija veliki je problem u svijetu, ali i na ovim prostorima. Naime, kako prenose srbijanski mediji, na jugu Crne Gore cvjeta maloljetnička prostitucija i to širokih razmjera. 

U blizini mjesta Vranj, mlade djevojke prodaju svoje tijelo za cijenu od po 10 eura, a mušterije im uglavnom dolaze iz Albanije i Kosova. Jedna od prostitutki za crnogorske medije opisala je jednu situaciju iz "balkanskog centra prostitucije" u Vranju. - Jednog jutra kada smo popili malo više u kafani smo ostali ja, gazdarica, njen suprug i jedan klijent Albanac. 

Trebalo je da ja odradim posao, ali gost je htio da povali gazdaricu – priča Barbara. - Dogovarali smo se koga će na kraju da „vodi“, mene ili nju kada je raspravu prekinuo gazdaričin suprug, riječima: “Daj 250 eura i imaš 15 minuta na raspolaganju“, rekao je mušteriji. Ovaj je odmah pristao i on i gazdarica su otišli u sobu. Gazda i ja smo izašli napolje i zapalili cigaretu. Činilo mi se da je nervozan. Šutio je i šetao.

 Nakon petnaest minuta Albanac i njegova žena sišli su u dvorište, on je stavio novac u džep i sa ženom otišao kući. Kao da je sve normalno i kao da se do prije par minuta nije kresala sa drugim – opisuje Barbara jednu od scena kojoj je prisustvovala. Na internetu se pojavio i amaterski snimak okupljanja prostitutki i zaista liči na vašer javašluka.

IZVOR : AVAZ

Objavi komentar

0 Primjedbe