Koliko često žene u braku vode ljubav?

STRAST - KURIR.RS

Uz brojne životne obveze i probleme, djecu i posao vrlo je teško sačuvati savršen odnos s partnerom, prepun emocij i strasti. To dokazuju odgovori brojnih žena na pitanje – koliko često vode ljubav.
U anketi provedenoj na više od 300 parova različite životne dobi otkriveno je kako gotovo polovica (47 posto) vodi ljubav jednom sedmično, a njih gotovo 10 posto to čine samo dva puta mjesečno, piše “Zadovoljna“…
Žene u braku koje govore da im se*s s partnerom jednom sedmično ili dva puta mjesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva rijetkost. Razlog tome su životne prepreke, stres i obveze zbog kojih se*s vrlo brzo može postati predvidljiv pa čak i dosadan, objašnjava Yvone Thomas s instituta The Kinsey.
Isto tako, istraživanje je potvrdilo kako što rjeđe vodimo ljubav to će nam strast i potreba za istim postajati sve manja i manja.
Zanemarivanje strasti i pomanjkanje intimnosti, što je u posljednje vrijeme sve češće prisutno između partnera, često dovodi do preljuba pa i razvoda ili rastave braka.

Objavi komentar

0 Primjedbe