Milan Stanković u centru gej afere


Milan Stanković koji od od početka karijere ima mnogo fanova među gej populacijom, postao je žrtva fana koji se na društvenim mrežama predstavlja kao on i poziva gej mladiće na seks.
Nepoznati muškarac se na aplikaciji Grindr za gejeve nekoliko mjeseci predstavljao kao popularni pjevač i slao eksplicitne poruke svima za koje je bio seksualno zainteresovan. Jednog muškarca je lažni Milan "zavlačio" mjesecima.
- Stvarno sam u početku mislio da se dopisujem s pravim Milanom Stankovićem i baš mi je imponovalo. Ipak je on gej ikona! Tražio mi je gole fotografije. Slao je i on meni, ali na njima se nije vidjelo njegovo lice. Kada sam insistirao da mi pošalje takav selfi, prestao je da me cima. Poslije nekoliko sedmica upoznao sam dečka koji je imao isto iskustvo s tim Milanom na Grindru. Pregledali smo moju i njegovu prepisku i složili se da se radi o nekom prevarantu koji koristi pjevačevo ime i zavlači nas - rekao je jedan mladić.
Lažni profil Milana Stankovića zaista je postojao na Grindru, na njemu je postavljena selfi fotografija pjevača pored laptopa i šoljice kafe, koja se inače nalazi na Milanovom pravom Instagram profilu. Pjevač je ostao u šoku kada je za ovo čuo.
- Danas svaka budala može da se predstavlja u vaše ime na bilo kojoj društvenoj mreži. Tu ne mogu ništa, osim da zamolim ljude i medije da se ne bave ovakvim stvarima. Koliko znam, ovo nije prvi put da se to dešava, ne samo meni već i mnogim drugim javnim ličnostima - rekao je Stanković.
Izvor : Expressmag

Objavi komentar

0 Primjedbe