Vodič za lizanje


Muškarci nemaju pojma kako se liže pica. Ne zato što ne vole, već zato što je stvarno jebeno teško. Morate to da naučite. Dobro lizanje je ključno za skoro sve u životu (uključujući da kasnije i sami dobijete dobar oral), tako da je krajnje vreme da vam nacrtamo kako se to radi. E, pa ovako.
Tajna dobrog oralnog seksa je u čitanju znakova. Možeš da budeš najbolji seksualni mehaničar na svetu, ali ako ne umeš da čitaš emotivne znakove kraj puta, lutaćeš po opustošenoj labijalnoj pustopoljini sve dok, na kraju, ne kloneš od iscrpljenosti, a niz obraze ne počnu da ti se slivaju vrele suze posramljenosti.
Neka lizanje pice bude tvoj način da kažeš: "Iako ću ti prodrmati unutrašnje organe sa 3.000 kila eksploziva, usput ću te častiti jednom intimnom sesijom da ti pokažem šta stvarno osećam prema tebi." Umesto da vrišti: "OH MOJ BOŽE!!" kao da joj se beba zaglavila ispod kola (što karanje i treba da postigne), kunilingus više dovodi do raskošnog "ooohmojbožeohmojbožeohmojbože". Kao da te egzotičnim voćem masira mišićavi arapski naftni šeik. Dobra lizačina je kao da je hiljadu godina svaki dan subota ili da si se našao u reklami "Kalgonu, odvedi me".
Idemo redom!
1) Stisni petlju
Ne spuštaj se u prizemlje ako nisi siguran da to želiš. Za razliku od felacija, kunilingus ne može da se odradi kao usluga. Ako budeš to radio, a ne sviđa ti se, samo ćeš dobiti nagon za povraćanjem. Ugosti se kao svinja u valovu i gomila glupih grešaka biće ti oprošteno.
2) Neću suvoću
Suva pica je nesrećna pica. Ako tvoji prsti naiđu na suv žbun, vrati se neko vreme ljubljenju i 'vatačenju. Samo se postaraj da si zašao prstom među usmine. Ponekad se vlažnost zaglavi između i dovoljan je samo mali podsticaj prstom da med poteče.
Kad si siguran da je dabar mokar, pomazi ga lagano prstom. Nema ničeg goreg nego uleteti kao manijak, zato se prvo uveri da je ona stvarno spremna i tek se onda zavlači pod pokrivač.
Dodatni savet: Budi kao Prins i digni vlažan prst da ga oboje delite kao milkšejk sa dve slamčice pedesetih.
Važno: Ne igraj prerano na najjaču kartu i ne nabijaj joj prste skroz unutra. To može da umanji zadovoljstvo kod kasnije penetracije i upropasti faktor nadražaja. Ne zaboravi da žena 78 odsto zadovoljstva izvlači iz čežnje. Ako joj ga zabiješ prerano, ugasićeš plamen.
3) Spremi se za podmorničku misiju, dušo
Kad je jednom dobro podmazana, vreme je da zaroniš. Vadi prste odatle i neko vreme ne pipaj ništa. Protrljajte se jedno o drugo i žvalavite se malo u zadnji čas kao da se opraštate jer ideš na odmor.
Iako ćeš dok se spuštaš pasti u iskušenje da prebaciš ćebe preko glave kao mali čovek-krtica (jer to si), zapravo je to veoma loša ideja. Vrlo brzo će tamo dole postati neizdrživo toplo i naglo svlačenje pokrivača sa glave u borbi za vazduh deset sekundi pre nego što svrši ume da upropasti raspoloženje.
Prvo počni da joj ljubiš sise i stomak, a onda se lagano spuštaj niže. Nemoj, međutim da se zadržavaš na tim glupim sisama. Sa tim je trebalo da završiš još pre nego što ste skinuli pantalone. Trenutno su samo bitni stomak i unutrašnja strana butina. Malo nežnog grickanja nije na odmet, ali siguran dobitak je krenuti od kolena i lakim gracioznim manevrom dostojnim jedne ajkule poći ka mufu. Probij se grickanjem do same ivice njene mindže, a potom je preskoči i pođi ka drugom kolenu. Ponovi. Kad to uradiš nekoliko puta, strašno će se uzbuditi i na duže staze ćeš uštedeti mnogo vremena rezervisanog za lizanje pice.
Taman kad si spreman da se baciš na posao, počni da vežbaš na onom čudnom procepu tik uz njene usmine. Ne zadržavaj se tamo dugo inače bi mogla da pomisli da misliš da je to mindža.
Sad bi već trebalo da umire od želje da pređeš u akciju. Ako to budeš dobro radio, zapomagaće i pokušati da ti nagura glavu međ noge. Razvuci ovu fazu sve dok ne izgleda kao da je zadržavala vazduh tri dana.
Dodatni trik: Zadrži se nad grmom pet sekundi pre prvog liza. Ako budeš čekao duže, može da pomisli da se predomišljaš jer ne miriše lepo. Naravno, svi znamo da ta živuljka miriše bolje od činije pune sveže skuvanih račića.
Važno: Ni na koji način ne grizi samu mindžu. Ako ovo mora dodatno da ti se objašnjava, verovatno ti je bolje da se držiš drkanja.
4) Razdvajanje Crvenog mora
Ogradi igralište. Stidne dlake su za lizanje pice ono što je karijes za dentalnu higijenu. Nikad nećeš uspeti da prepoznaš sve njene delove ako izgleda kao omot albuma That What Is Not grupe PiL. Dobar seksi trik je navesti je da sama razdvoji usmine tako da njena pica bude spremna za tebe kao veliki švedski sto.
5) Veliki ulaz
Prvi liz neka bude super spor. Dobro je i da stenješ i ječiš. Tako joj pokazuješ da ti se sviđa, a istovremeno šalješ mikroskopske audio vibracije pravo u njenu ribicu. Kreni od tačke tik iznad anusa i probij se sve do krzna. Uradi desetak ovih "lizanja kao da si bernardinac" pre nego što pođeš dalje (budi spor, otprilike četiri sekunde po lizu). To je dobar trenutak da provališ kakvog kliću ima. Ako je stvarno osetljiv, ona će se verovatno zgrčiti kad pređeš preko njega a to znači da ćeš imati lak posao. Ako izostane reakcija kad joj prelaziš preko kliće, verovatno ima jedan od onih bezosećajnih malih graškastih klitorisa i čeka te maratonska tridesetominutna sesija koja će se završiti ukočenim jezikom.
6) Zakuvaj čorbu
Lizanje pice je tako nežan sport da ćeš se možda osetiti pomalo kao derpe. Ako si se umorio od osećaja da si mamina mala balerina, iživi se malo na tom klići. Provali koliko zlostavljanja može da podnese a da joj ne bude neprijatno i pokaži tom malom pokvarenjaku ko je gazda.
Na kraju krajeva, Gos'n Neuhvatljivi je upravo razlog zašto je ronjenje po mufu toliko teška rabota. Okružen je usminama i, čak i kad ga nađeš, sav pritisak može da ga odgura na stranu. Odjednom se zatekneš kako rupi za piškenje posvećuješ pažnju njenog života. Razmišljaj o klići kao o tumoru u gomili ušnih školjki. Kad izvršiš pritisak na taj deo, on je jedini koji se neće spljoštiti. Čim ga pronađe tvoj jezik u izvidnici, odmah zovi pojačanje. Usnama skloni s puta njene usmine i svu pažnju usmeri na to da ga izoluješ. Kad ga pronađeš, iživi se malo na njemu zato što je pokušao da se sakrije od tebe. Pretresi ga i opali mu par ćuški po glavi. Više o toj bitangi i njegovom besprizornom ponašanju kasnije.
Posebno važan dodatni savet: Najbolje ćeš stimulisati kliću ako preko njega pređeš čitavim jezikom nakon što ga odvojiš od usmina. Čovečuljak u čamcu treba da oseti teksturu celog jezika dok mu ovaj pritiska telo i čamac.
7) Prepoznaj tip klitorisa
Posle sporog lizanja, vreme je za žurku. Uopšteno postoje dva tipa klitorisa: oni koji vole ozbiljnu obradu i oni koji je ne vole. Potonji su totalno sranje, baš kao i penis od tri centimetra, i trebalo bi odmah da je nogiraš.
Poseban savet: Kliće su svih oblika, veličina i osetljivosti, ali to ti zapravo ne govori mnogo. Sve žele da se prema njemu u početku ophodiš polako i nežno, ali jedini način da se uveriš da li smeš da na kraju ubrzaš jeste da pratiš njene reakcije. To je nemoguće naučiti, ali samo daj sve od sebe. Sve što možemo da ti kažemo jeste da grčenje znači uspori, a "O, moj Bože" znači udri.
8a) Kliće kojima je potrebna ozbiljna obrada
Ti su najzabavniji jer možeš da budeš kreativan. Pretvaraj se da je tvoj jezik loš policajac, a klića lik koji ti je ubio partnera. Odvoji ga od ortaka (usmine) i usisaj ga pravo u usta. Sad se on našao na tvojoj teritoriji. Drži ga uspravno uz pomoć tesno zatvorene vakumske komore u ustima. Ćušni malog smrada po glavi odozgo jednim velikim udarcem jezikom. Neće ti priznati ništa jer je on klića i nema pojma o čemu govoriš, ali svejedno ga udri. Nakon malo nadraživanja i kruženja, obeznani ga serijom hitrih udaraca, rat-a-tat-tat, kao bokser koji udara brzu vreću. Ako ona počne da paniči, u fazonu suviše joj je, ublaži malo informativni razgovor i vrati se lizanju kao bernardinac. Vakum je sjajan način da je dovedeš do orgazma, ali je ponekad malo previše, tako da ga prošaraj malo kruženjem oko kliće i karanjem jezikom.
Dok se spremaš za završni udarac, vrati se vakumu i nemilosrdno izbubecaj osumnjičenog po glavi. Gore-dole je obično najefektnije, ali jezik će ti se manje umoriti ako ubaciš i malo pokreta levo-desno. Kad osetiš da unutrašnje strane butina počinju da joj se tresu, to je to. Ponavljaj se. NEMOJ biti kreativan. Blizu si cilja i to nije trenutak za menjanje taktike.
Dodatni savet: Da bi održao ritam, pokušaj da ponavljaš pesmicu u glavi koja se slaže sa pokretima jezika poput Indijanaca iz plemena Mikmaki (haj-ja-ja-ja, haj-ja-ja-ja, haj-ja-ja-ja). Svaka nedosledna radnja izbaciće je iz koloseka, pokvariti joj raspoloženje ili vas makar vratiti nazad par minuta, što je uvek loše za tvoj moral.
Važno: Nastavi radnju još nekoliko sekundi posle orgazma. Zapamti, nije kraj dok joj se ruke ne spuste odozgo i odgurnu te. Ako je multiorgazmičarka, moraćeš da nastaviš gde si stao sve dok ne ponoviš čitavu vežbu još četiri ili pet puta. Ako nisi siguran šta treba da radiš, samo nastavi da je mučiš sve dok se magične ruke ne spuste i sklone te.
8b) Kliće kojima nije
Neke kliće ne vole da budu izdvojene i mlaćene. Ti su dosadni i moraš se prema njima ophoditi sa nežnošću i pažnjom. Samo je neobavezno liži kao bernardinac dok ne svrši, prosto i jebitačno. Ako ti dosadi, probaj neko vreme da ideš u različitim pravcima. Dobar način da budeš raznovrstan jeste da pokušaš da izgovoriš različita slova abecede vrhom jezika. Možda te čeka čitavih pola sata posla, druškane, a to može da bude problematično. Ako to budeš radio tako dugo, a ona ne svrši, bićeš loše raspoložen, te ako se sve pretvori u previše posla, pređi na nešto drugo. Dobra strana svega je to što malo ljudi ima strpljenja za rad od trideset minuta, tako da ako se potrudiš, zauzvrat ćeš biti nagrađen kad dođe nedelja njene menstruacije.
9) Zaključak
Kad si gotov (totalno završio), moraćeš brzinski da se skloniš odatle jer je čitava površina osetljiva. Umesto da odeš, međutim, izbaci jezik i položi ga preko nje kao debeo, mokar tepih. Samo pazi da ga ne pomeraš niti radiš bilo šta zato što to zapravo može da je povredi. Drži ga tako kao mrtvu ražu tridesetak sekundi. Potom se digni i obriši lice kao pirat. Imaš solidan minut da navučeš kondom i prebaciš je iz odaja princa Muhameda Muhameda Sadata u kokpit lovca F-15.
BONUS PESME
1) Kad dobiješ otkaz
Ako se dve ruke iznenada spuste s neba i počnu da te podižu, upravo si dobio otkaz. Reći će ti da ionako nikad ne svršava na taj način, ali istina je da loše ližeš. Dobro je izbambusaj i gledaj na sve kao lekciju iz koje si naučio nešto novo. Kasnije možeš da je pitaš šta je bio problem kako bi se popravio sledeći put. Ako si pravi jadnik, možeš da tražiš da komentariše svaki tvoj potez kao iz reporterske kabine. Malo starog dobrog "uspori, ideš prebrzo, o da, tako, tako, oh, to je savršeno" može da pretvori čak i Džona Vejna Bobita među lizačima u Daga Harta.
2) Ručak šampiona
Ni od čega neće svršiti tako kao od lizanja usred jebačine. Kad staneš tokom same trke to može malo da je zbuni, ali je odličan način za sve vas prerane ejakulatore da se malo ohladite i podsetite njen zapostavljeni klitoris da je neko i nešto. Ako se nakon nekoliko sekundi i dalje nije primila, možeš da spaseš obraz praveći se da nisi mogao da odoliš. Odustani i vrati se tandarenju.
Dodatni savet: Osim ako ne voliš ukus sopstvenog lateksom prekrivenog đoke, užinu usred jebačine skoncentriši na oblast gornjeg klitorisa i drži se podalje od same rupe.
3) Pozadina
Prsti: Ako imaš posla s posebno raskalašnom damom, možda će želeti da joj nešto strpaš u dupe. Palac ti tu daje najviše prostora za manevar, ali imaj na umu da radiš naročito bezobraznu stvar i da treba da je čuvaš za kraj. Usput, ako pokušavaš da u igru uvedeš prst u dupe kao nešto dobro, pokušaj da ga uvališ tokom orgazma. Ako time ne upropastiš sve, možda ćeš ostvariti dobar Pavlovljevski refleks u periodu ostatka vaše veze.
Rupa: U lizanje samog čajnog kolutića nećemo ulaziti u ovom članku jer ako te to loži, suviše si napredan za ovaj seminar i trebalo je već odavno da si doktorirao na pici.
Guzovi: Trljanje guzova je uvek dobra stvar. Na njima ima preko petsto hiljada nervnih završetaka, tako da ako ih dobro stisneš ili pljesneš dok ližeš picu dobićeš momentalne rezultate.
4) Dupli zgoditak
Iako neki idioti tvrde da joj umanjuješ zadovoljstvo ako joj ga muneš, simultano stimulisanje prstom dok je karaš odličan je način da je totalno obeznaniš. To mu dođe kao krek kunilingusa.
5) Kad si crko
Zamor jezika je uzrok broj jedan prekinutog laptanja, ali ima mnogo načina da se on izbegne. Kao što smo već rekli, korišćenje jezika kao neživog predmeta je odličan način da ga odmoriš. Izbaci ga najdalje što možeš i ukruti. Zatim ga zagrizi zubima i kruži njime po mindži koristeći vratne mišiće. Drugo rešenje je da prosto radiš malo prstima po klići dok odmaraš usta.
Izvor : VICE.COM

Objavi komentar

0 Primjedbe