U GAĆICAMA SKRIVALA KOKAIN Na jahti u Crnoj Gori uhapšena svodnica sa tri djevojke


Crnogorska policija uhapsila je Emu Đuhić (24) koja je u gaćicama skrivala 7,5 grama kokaina te još tri djevojke i Zagrepčanina s kojima je bila u društvu.

Pet ljudi privedeno je jučer ujutro u tivatskoj marini “Porto Montenegro” zbog posjedovanja kokaina. Kako doznaju podgoričke Vijesti, Duhić je kokain skrivala u gaćicama, a osim nje je uhapšena i Kotoranka Željka Rolović (39), poznata i kao Madam Željka jer je ranije osuđivana za podvođenje pojedinih srpskih starleta te Vana Simić (22) iz Loznice, Aleksandra Radojević (26) iz Beograda i Marko Lušić (30) iz Zagreba,

Kako je priopćeno iz crnogorske policije, Đuhić, Rolović, Simić, Radojević i Lušić policija je uhapsila kada su se krenuli ukrcavati na jednu od luksuznih jahti usidrenih u tivatskoj marini. O svemu su obaviješteni službenici Odsjeka za borbu protiv droge, koji su poduzeli dalje službene mjere.

Svi, osim Đuhić, su nakon saslušanja pušteni na slobodu

“Preliminarna analiza tvari koja je pronađena kod E.Đ. je pokazala da se radi o kokainu, te je stoga ona uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično delo neovlaštene proizvodnje, držanja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičena će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom državnom tužitelju u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici” objavila je policija.

Izvor : Avaz

Objavi komentar

0 Primjedbe