Romantična priča iz Prače: Zaprosio djevojku na punom stadionu


Kerim je svojoj dragoj priredio iznenađenje na stadionu u Prači gdje se ovih dana održava tradicionalna manifestacija "Pračansko ljeto".

Dok se Emira spremala za izlazak, on je uz pomoć prijatelja od svijeća i cvijeća napravio veliko srce na stadionu, posuto laticama ruža.

"Momak se pojavio sa željom da iznenadi svoju djevojku, želio je da je zaprosi pred svima i da to bude romantično ali mu je trebala pomoć. Mi smo naravno tu ideju odmah prihvatili. Prijatelji su mu pomogli da sve pripremi, od svijeća i cvijeća napravili su srce onako kako je želio i samo smo čekali da sve bude onako kako je zamislio", priča Nihad Čolo, jedan od sudionika.

Iznenađenje je uspjelo, jer je Emina nakon što je na stadion dovezao Kerimov prijatelj Mirza Hodžić, bila pomalo zbunjena posebno kad je ugledala da njen dečko dolazi u automobilu sa suprotne strane i zastaje kod velikog srca.

Krenula je prema njemu tražeći objašnjenje, a on je kleknuo pred nju i zaprosio je naočigled publike koja je ovaj romantični gest pozdravila aplauzom i odobravanjem.

"Ne sjećam se da sam skoro vidio nešto ovako romantično. Kad je stigla na stadion počela je lagana muzika, Kerim je izvadio prsten, Emira je bila usplahirena i malo zbunjena ali vidjelo se da je sretna, i naravno prihvatila je prosidbu. Taj trenutak sreće su podijelili sa svima i zaista je bilo lijepo. Mislim da će i oni doživotno pamtiti taj lijepi trenutak a i publika koja je došla na koncert", kaže Čolo, dodajući da su im mnogi poželjeli sreću ali i zahvalili jer su i sebi ali i drugima poklonili jednu lijepu romantičnu noć, što je rijetkost.

Izvor/Foto : Klix.ba

Objavi komentar

0 Primjedbe