Mileta Kitića od supruge Marte razdvojio menadžer Amer Hodžić !


Mile Kitić svojim novim koncertima koji su uvijek maksimalno posjećeni, potvrđuje da je najtraženiji, samim tim i najpopularniji pjevač nekadašnjeg "Južnog vetra". Gdje god da se pojavi ovaj pjevač, traži se karta više. Ne samo da pjeva puno duže nego što je planirano već i odlično koketira s publikom zbog čega će mnogi reći da im je najomiljeniji pjevač.
  Za razliku od nekih njegovih kolega koji se smatraju nedodirljivim pa čak se za vrijeme i nakon nastupa ne žele fotografirati sa fanovima, Mile razmišlja drugačije. Nije mu problem u toku pjesme sići sa bine, zagrliti neko društvo, pjevati s njima...
Ovo ljeto će u BiH biti u znaku ovog pjevača. Nakon nastupa u diskoteci "Hertz" u Travniku te clubu "Arena" u Jelahu, Mile će 24. jula nastupati u Umagu, poslije toga u Sanskom Mostu, Zavidovićima, Srebreniku, Ključu, Živinicama, Mostaru, Orašju, u Bijeloj kod Brčkog, kao i u Makarskoj, Beču...
Kitić se u posljednje vrijeme dosta druži sa Amerom Hodžićem koji je inače njegov PR mnadžer. Ovaj mladi Tuzlak, osim što se brine o medijskoj promociji ovog pjevača, ugovara i njegova gostovanja, a kako će u narednom periodu uglavnom nastupati u BiH, Miletova supruga Marta Savić se nedavno našalila sa Amerom kazavši mu kako je prvi muškarac koji ju je dva mjeseca odvojio od supruga.
 
- Sad kada ode iz beograda nema ga do septembra. Nije trebao s tobom ni sarađivati jer ko zna kada ću ga vidjeti kući - našalila se Marta sa Amerom.
Hodžić osim što je dobar Miletov prijatelj, a i poslovni saradnik, u posljednje vrijeme sve više dolazi do izražaja u bh. menadžerskom svijetu. Kako osim ugovaranja nastupa pjevačima osigurava i medijsku promociju, brigu oko dostavljanja plakata i svega drugog što ide uz taj posao, sve više ga traže i mlade, atraktivne pjevačice iz "Granda" koje žele da se on brine o njihovim angažmanima u BiH.
Izvor : Expressmag

Objavi komentar

0 Primjedbe