BABA VANGA PREDSKAZALA: Evropa nestaje 2016!


Čuvena bugarska proročica tvrdila da Evropa kakvu poznajemo neće postojati posle 2016. Mnogi u „bregzitu“ vide ostvarenje njenog proročanstva, ali i drugih o početku propasti...

Baba Vanga, čuvena bugarska proročica koja je umrla pre 20 godina, predvidela je da „Evropa kakvu mi poznajemo neće postojati posle 2016“. Mnogi upravo u „bregzitu“ vide ostvarenje njenog, ali i mnogih drugih proročanstava o bliskom početku kraja sveta!
- U Evropi 2016. godine skoro da neće biti nikakvog života, kontinent će izgledati opustošeno i razoreno. Evropa će biti gotovo nenaseljena, a pre toga desiće se niz katastrofa - predvidela je slepa proročica Vanga, čije su se vizije ostvarivale u 85 odsto slučajeva.

Sada, posle referenduma na kojem su Britanci izglasali izlazak iz Evropske unije, svetski mediji bruje o „balkanskom Nostradamusu“, kako je nazivaju, i njenim predviđanjima.

- Vanga je predvidela da ovakva Evropa više neće postojati 2016. godine, a šta je „bregzit“ nego kraj Starog kontinenta kakvog ga mi znamo? Ta žena je predvidela teroristički napad na kule bliznakinje u Americi 11. septembra, ali i stvaranje Islamske države. Prorekla je da će populacija Evrope biti skoro nula, zbog invazije muslimana, koji će pokušati da je osvoje. Kriza je svugde u Evropi, a sada još odlazi Britanija. Njene reči moramo uzeti ozbiljno - upozorava britanski Ekspres, ali i većina evropskih medija.

Prvi znaci apokalipse

Međutim, Vanga nije jedina koja je imala „crna“ proročanstva za Evropu - armagedon koji čeka Stari kontinent pominje se čak i u Bibliji!
- Tamo piše da dolaze kraljevi Severa i Juga čiji sukob može biti koban za Evropu. Izlazak Britanije iz EU upravo može biti taj sukob - navode engleski sajtovi koji se bave religijom.

Koliko je sve otišlo daleko pokazuju i spekulacije koje su se pojavile juče, a po kojim je čak i britanska kraljica zabrinuta da se kraj sveta bliži! Ako je verovati izvorima koji su se poverili ekipi engleskog Javnog servisa BBC, a koji su se našli u blizini britanske kraljice - Elizabeta II namerava da abdicira ukoliko Britanija napusti EU!

Kraljica šokirala BBC

- Bili smo pored kraljice dok je čekala da održi svoj govor u parlamentu. Bila je vrlo ljuta, govorila je da ako se „bregzit“ dogodi - da je smak sveta gotovo siguran i da će čak početi treći svetski rat! Rekla je da je Drugi svetski rat bio šala u odnosu na ono što nas čeka ako Britanija ne ostane u EU. Želela je da upozori svoje podanike na opasnosti, ali joj nisu dali. Čak je rekla da će predati krunu i otići zauvek iz Britanije ako se sve ovo dogodi - navodno je rekla Elizabeta zaprepašćenoj ekipi BBC.

Kraj sve bliži

Da je mogući raspad Evrope zabrinuo i SAD, pokazuje primer američkog sveštenika i samoprozvanog proroka Pola Biglija, za koga „bregzit“ takođe znači povratak Isusa na zemlju.
- Sve se događa po Božjoj volji. „Bregzit“ je znak raspada, kraj se bliži! Ako Britanija izglasa da izađe iz EU, velike promene slede. Biće globalne finansijske krize i haosa - rekao je Bigli u svom video-obraćanju samo dan pre referenduma u Britaniji. Podsetimo, Velika Britanija je pre dva dana izglasala izlazak iz EU nakon 43 godine članstva. U istorijskom referendumu, „bregzit“ je sa više od milion glasova nadmašio opciju ostanka u EU, čime je ispisana nova stranica istorije Velike Britanije, ali i Evropske unije. A ako je verovati ovim proročanstvima - i nova stranica istorije čovečanstva.

Izvor : Kurir


Objavi komentar

0 Primjedbe