Selma Bajrami uz novu pjesmu, povećala grudi


Selma Bajrami, najpopularnija bh. folk pjevačica, blistala je na crvenom tepihu "Magične noći u Sarajevu", organizirane u Avaz Twist Toweru povodom obilježavanja jubileja magazina "Azra". Selma je došla u pratnji svog prijatelja Emerika Gudelja.
Pojavila se u elegantnoj toaleti sa istaknutim dekolteom. Ponovo je svima pokazala kakvo tijelo Selma ima... Otmjeno i seksepilno Bajrami je prošetala crvenim tepihom i izazvala veliku pažnju medija.
Jedno od najčešćih pitanja koje je postavljano ovoj atraktivnoj pjevačici bilo je da li je ponovo radila estetski zahvat na svojim grudima.

- Uspjela sam da vam zagolicam pažnju (smijeh). Ne, nisam išla "pod nož". Haljina je takva pa su grudi došle do izražaja - smješkajući je rekla Bajrami.
Posebno novinare iz susjednih država "žena sirena" je "zaludjela" svojim izgledom. Te večeri je, kako reče, uživala u glamuru želeći zaboraviti sve surovo što se dešava oko nje. Zbog toga nije ni željela odgovarati na novinarska pitanja o razvodu sa Mujom.
Selma se ne želi osvrtati na prošlost... tako reče. Spremna je za nove radne pobjede. za "Express" je otkrila kako priprema novu pjesmu koju će joj uraditi Dragan Brajović Braja, poznati srbijanski autor koji je radio na njenom albumu "Kakvo tijelo Selma ima", jednim od najboljih u njenoj karijeri.
- Vraća se "stara" Selma... Iskusnija, bolja i spremnija za veliku pobjedu - smješkajući poručuje Bajrami.
Izvor : Expressmag

Objavi komentar

0 Primjedbe