Procurile prljave tajne Pamele Anderson i ekipe Baywatcha: ''Seksala sam se sa svima''


Dok se snima filmska verzija jedne od najseksi TV serija svih vremena, u javnost cure sočni detalji sa snimanja serije u kojem su sudjelovale neke od najvećih seks bombi današnjice. Gena Lee Nolin, 
koja je glumila zločestu Neely Capshaw, ispričala je da su se njeni kolege često iskradali sa snimanja i odlazili se seksati u svojim prikolicama. 

Čini se da trčkaranje u crvenim kupaćim kostimima nije bila jedina tjelovježba tijekom snimanja. "Brzo sam naučila, iako je to bilo moje prvo snimanje, ako se prikolica ljulja, ne odeš kucati", našalila se Gena tijekom razgovora o seriji. 

Njen bivši kolega David Chokachi, koji je glumio Codyja Madisona pojasnio je zašto seks na snimanju takve serije nije ništa čudno. 

"Cijelo vrijeme bili smo goli na plaži, po cijele dane smo bili zajedno. Sunce i ocean potiču različite stvari", rekao je. O seksu tijekom snimanja ove serije svojevremeno je progovorila i Pamela Anderson.


 "Oh, svi smo se seksali posvuda. U prikolicama, iza njih, oko njih. Mislim da sam spavala sa svima bar jednom", rekla je. Serija se emitirala od 1989. do 2001. godine, a snimanje filma upravo je završilo. Ono što danas sve zanima jest je li snimanje filma bilo jednako vruće kao snimanje serije. 

Izvor : Index

Objavi komentar

0 Primjedbe