Žene potpuno lude za tortama sa penisima


Ove moje torte su hit na djevojačkim zabavama, a za svaku subotu napravimo ih po nekoliko. Žene obožavaju torte s muškim spolovilima, pa ih znamo i po nekoliko staviti na jednu tortu, rekla je Alida Vadanjel (39), piše 24 sata. Zajedno sa svojim timom žena radi torte s penisima u Lindarskom Križu kraj Pazina.

- Nekad se žene srame kad naručuju takve torte, a onda im mi pomognemo i kažemo: ‘Želite li možda tortu s penisom’, pa se nasmiju i potvrde - dodaje Alida. Iako u ponudi ima i klasičnih torti, najviše se iz njene slastičarnice Antica naručuju upravo ovakve, slobodnije torte, a njoj i njenom timu, priznaje, treba tek nekoliko minuta da ručno naprave muško spolovilo.

Velika potražnja za delicijama - Ima svakakvih zahtjeva, da budu crni, ružičasti, da se smješkaju, leže pod suncobranom, a najveći koji smo do sada napravile bio je oko 80 cm dužine, za jednu veću djevojačku zabavu. Sva spolovila su obložena tičino masom, ali unutra je biskvit s finom čokoladom, fererom ili drugim punjenjem - odaje Alida.

Ni sami ne znaju koliko su takvih torti napravile, a muškarci za momačku večer pak traže torte u obliku grudi, s i bez grudnjaka, ženska tijela, tortu-gaćice...
- Sve mi to možemo napraviti. Kod nas se sve radi ručno, a torta, ovisno o kilaži, stoji od 250 kuna pa naviše. Već smo postale prave umjetnice u tome. Da ne bude zabune, radimo i torte za vjenčanja, krštenja, krizme, rođendane..., ali ove su najtraženije - zaključila je Alida.

IZVOR : Avaz

Objavi komentar

0 Primjedbe