MAĆEHA ANA STAVILA DIJETE (4) U KLJUČALU VODU: Otac pokušavao da spase sinčića

FOTO: Franklin Police Department, pixabay.com

 Ana se ponaša kao da nije uradila ništa loše, iako joj prijeti 15 godina zatvora zbog ubistva djeteta !

Ana Riči (25) iz Ohaja je optužena da za ubistvo, ubistvo iz nehata, zločinački napad i ugrožavanje bezbjednosti djeteta, poslijesmrti Ostina, dječaka koji je imao samo 4 godine. 

Prema tvrdnjama tužilaca, ova maćeha je držala dijete u ključaloj vodi, zbog čega je završio u bolnici gdje je proglašen mrtvim poslije gubitka velike količine krvi i tečnosti.  
Ovaj užasni zločin se dogodio u martu, a tijelo dječaka je otkrio njegov otac Robert Riči koji je odmah pozvao policiju. 

Nesrećni čovek je jecao i pokušao da ga oživi, ali je dječak već bio mrtav.  Otac je rekao policiji da je posljednji put video svog sina prije nego što je njegova žena nameravala da ga stavi u “toplu kupku”. 

Međutim, istražitelji tvrde da je “topla” blaža reč za vodu koja je stvorila opekotine dejčaku.  Robert misli da je ovakav potez bio neka vrsta kazne koja je trajala 25 minuta. 
Koža dječaka je bukvalno bila spaljena do te mjere, da mu je bukvalno visila sa tijela.  Koža mu je spadala sa nogu, a i dosta je iskrvario, međutim, ova žena nije tražila medicinsku pomoć već mu je samo obukla pidžamu i čarape i stavila ga u krevet.

 Da je Ostin bio odvezen u bolnicu na vrijeme, možda bi i preživIo!  Otac je čuo svog sina kako plače tokom noći ali mu supruga nije dozvolila da ga obiđe i ignorisala je šta se dešava.  Prema navodima advokata, Ana se ponaša kao da nije uradila ništa strašno, a ukoliko bude osuđena može da se suoči sa kaznom od 15 godina zatvora.  


Pogledajte video:


Izvor : Cafe.ba


Objavi komentar

0 Primjedbe