Prostitucija uživo u "Parovima" pred Tužilaštvom


Poslije priznanja Danijele Poplićanović, učesnice rijalitija "Parovi", da je za seks sa Zmajem od Šipova dobila novac od produkcije rijalitija, tužilaštvo razmatra da li će reagirati.
"Pratimo sve što se dešava u rijaliti programima, više puta smo i reagovali po službenoj dužnosti. U konkretnom slučaju još nismo odlučili kako ćemo da postupimo", u Trećem osnovnom tužilaštvu.
Tužilaštvo, naime, može da reagira samostalno, po službenoj dužnosti, ne čekajući da neko podnese krivičnu prijavu. Stvar bi, kažu, bila mnogo jasnija ukoliko bi se pojavio bar još jedan svjedok koji bi potvrdio njenu priču, ili ako bi postojao pisani trag ugovorenog "posla".
Danijela je izjavila da je dobila novac od produkcije rijalitija "Parovi" za seks sa Zmajem, dodajući da bi "ponovo ušla u Parove i spavala sa njim, ali i sa bilo kojim drugim muškarcem ako dobro plate!".
Ako bi se ispostavilo da je njena izjava tačna, a Danijela Poplićanović čak tvrdi da je dobila mnogo više od 1.500 eura, što je suma sa kojom javno spekulira i ona, ali i njen "partner" Ilija Grahovac (Zmaj od Šipova), mogli bi da budu kažnjeni po Zakonu o javnom redu i miru zatvorom od 30 do 60 dana ili novčano 50.000-150.00 dinara.
(Kurir/Express)


Objavi komentar

0 Primjedbe