Gdje joj je kraj: Ajfonka kokain krila u tamponu, Gastoza oralno


Tijana Ajfon u rijalitiju „Parovi“ više ne može da izdrži bez seksa i droge! Starleta je juče ujutru u tajnoj sobi oralno zadovoljila Nenada Marinkovića Gastoza, a za to vrijeme u spavaćoj sobi spavala je njegova djevojka Zorica Dukić, ne sluteći šta joj dečko radi iza leđa.

Starleta ne odustaje od gastarbajtera, s kojim je i u prošloj sezoni imala seks u tuš-kabini. Sada je odlučila da izbjegne kamere, pa je Gastoza pozvala u tajnu sobu, gdje su imali oralni seks.

- Tijana je krenula u tajnu sobu, a za njom i Gastoz. I odmah su započeli akciju! Poslije nekoliko minuta primjetili su da ih snimaju kamere, pa se Gastoz odmah obukao i otrčao u kupatilo. S obzirom na to da znaju da se snimci iz tajne sobe ne emituju, ponašali su se kao da se ništa nije desilo. Zorica nema pojma da joj je dečko bio nevjeran - kaže izvor iz produkcije.

Starletu ne optužuju samo da je zavisna od seksa, već i od kokaina! Naime, Tijana je imala žestok okršaj s Branislavom Radonjićem Brendonom za trpezarijskim stolom, gdje su iznijeli najveće prljavštine jedno o drugom. Ajfonka je tvrdila da je učesnik „Parova“ homoseksualac, dok je on nju optužio da se drogira.

- Brendon je zaista gej. Molio me je da se ljubimo pred kamerama kako bi vidjeli njegovi roditelji. Uradila sam to jednom. Ali je on htio opet, kao i da simuliramo seks. Meni je bilo zabavno, što da ne. Ali njemu se nije digao. Rekao mi je da ćutim i ne pričam te stvari. Međutim, svima je jasno da je on zaljubljen u Željka Stojanovića i da želi na neki način da ga pravi ljubomornim sa mnom. Skakala sam po Brendonu, pipala ga dole, ali on nije reagovao -rekla je Ajfonka.

Brendon se tada razbjesnio.

- Ja sam tražio da produkcija razgovara s tobom i da te testira jer si se drogirala u kupatilu! Nosila si tampon, a to u stvari nije bio tampon. Znaš li ti šta je to bilo? Svi znaju da se drogiraš! - optuživao ju je Radonjić, kog je produkcija zbog lažnih optužbi kaznila sa 500 eura!

(Kurir)

Objavi komentar

0 Primjedbe